Το  τεχνικό γραφείο ΒΕΛΛΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ κατέχει εμπειρία στον χώρο των κατασκευών και σας προσφέρει λύσεις στην καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Το τεχνικό γραφείο δραστηριοποιείται σε:

Ανακαινίσεις Διαμερισμάτων

Ανακαινίσεις Κατοικιών

Ανακαινίσεις Εξοχικών Κατοικιών

Ανακαινίσεις Γραφείων

Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων

Μελετάμε σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το όνειρό σας.

Μηχανικοί με μεγάλη εμπειρία εκπληρώνουν τη μελέτη και το έργο γρήγορα, αξιόπιστα, υπεύθυνα με υλικά ποιότητας και με συνέπεια στον χρόνο.

Πιστεύουμε πως μπορούν να σχεδιαστούν ιδιαίτεροι χώροι, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα κατασκευής και λογικές τιμές.

Αναλαμβάνουμε όλα τα έργα, από τις πιο απλές εφαρμογές όπως τη τοποθέτηση μιας πόρτας ή την ανακαίνιση ενός μπάνιου η μίας κουζίνας , έως την ριζική ανακαίνιση κατοικιών και ανακαίνιση καταστημάτων. Καλύπτουμε τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής στο σπίτι, το κατάστημα ή το γραφείο.

Η εμπειρία που έχουμε στον τομέα της ανακαίνισης κατοικιών και ανακαίνισης καταστημάτων, μας επιτρέπει να σας ενημερώνουμε για τα πλεονεκτήματα που παρέχει η ισχύουσα νομοθεσία.

Τι θα πει επιτυχημένη ανακαίνιση;

Η επιτυχημένη ανακαίνιση για εμάς χαρακτηρίζεται από :

1.Τεχνική αρτιότητα.  Προτείνουμε ”καθαρές” αρχιτεκτονικές λύσεις συνυπολογίζοντας τις τάσεις της εποχής ανά περίπτωση αλλά και τις απαιτήσεις του πελάτη. Το αρχιτεκτονικό σχέδιο στο οποίο θα βασιστεί η ανακαίνιση είναι το Α και το Ω ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας. Επίσης θα δοθεί στον πελάτη σχέδιο φωτορεαλισμού όπου είναι  η τρισδιάστατη αναπαράσταση του χώρου.

2.Αποπεράτωση εργασιών στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.Το έμπειρο συνεργείο μας εγγυάται την αποπεράτωση των εργασιών στο συμφωνηθέν χρονικό διάστημα

Γιατί να εμπιστευτείτε την ανακαίνιση σας σε εμάς;

  1. Ο βασικός μας στόχος είναι να ικανοποιήσουμε τα ”θέλω” του πελάτη λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές του δυνατότητες. Με λίγα λόγια, πρώτιστο μέλημα μας είναι η εύρεση των κατάλληλων τεχνοοικονομικών λύσεων με δέσμευση εκτέλεσης των εργασιών στο μικρότερο δυνατό χρόνο.
  2. Σαν Τεχνικό Γραφείο δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να μην ξεφεύγουμε από τα συμφωνηθέντα. Προς αυτή την κατεύθυνση σχεδιάζουμε και οργανώνουμε με λεπτομέρεια τις αρχιτεκτονικές λύσεις της ανακαίνισης με στόχο, κατά την υλοποίηση του έργου, να μην υπάρχει η οποιαδήποτε απόκλιση τόσο στο οικονομικό όσο και στους χρόνους αποπεράτωσης. Και τούτο διότι, είναι σύνηθες το φαινόμενο, αν έχει γίνει πρόχειρη προεργασία κατά την κατάθεση προσφοράς στον πελάτη, να προκύπτουν τελικά σοβαρές αποκλίσεις.

Ποια είναι η διαδικασία προκειμένου να κατατεθεί στον πελάτη μια ολοκληρωμένη προσφορά ανακαίνισης;

Ο τρόπος με τον οποίον εργαζόμαστε είναι απλός αλλά αποδοτικός.
Την πρώτη επαφή με τον πελάτη ακολουθεί μία αρχική επίσκεψη στο χώρο της ανακαίνισης.

Σε αυτή θα βασιστεί το αρχικό προσχέδιο δράσης και οργάνωσης της τεχνικής λύσης που θα περιλαμβάνεται στην προσφορά. Κατόπιν πραγματοποιούνται όσες επισκέψεις κριθεί σκόπιμο (ενδεχομένως με παρουσία του επικεφαλούς του εργατοτεχνικού συνεργείου) στο χώρο της ανακαίνισης (πραγματοποιούνται μετρήσεις, φωτογραφίσεις των χώρων κτλ.) ώστε να υπάρξει μια πλήρης εικόνα τόσο του χώρου όσο και της δυνατότητας υλοποίησης της αρχικής τεχνικής λύσης. Λαμβάνοντας όλα τα δεδομένα από τις προαναφερόμενες εργασίες, σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (έως 1 βδομάδα) έχουμε έτοιμη για τον πελάτη μια άρτια και λεπτομερή τεχνοοικονομική λύση. Τονίζεται ότι τα συνεργεία μας έχουν μεγάλη ευελίξία δράσης και ξεκινούν τις εργασίες τους σε σύντομο χρονικό διάστημα από την επίτευξη της συμφωνίας.

ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Ο φωτορεαλισμός είναι η τρισδιάστατη αναπαράσταση των κτιρίων ή άλλων σχεδιαστικών αντικειμένων με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή, με πιστή αναπαράσταση των υλικών, των χρωμάτων και του φωτισμού βάσει των δισδιάστατων σχεδίων του αντικειμένου. Οι φωτορεαλιστικές απεικονίσεις είναι πλέον απαραίτητες στην σημερινή εποχή για τον αρχιτέκτονα, πολιτικό μηχανικό, σχεδιαστή, διακοσμητή και ιδιώτη γιατί σε αντίθεση με την παραδοσιακή κατασκευή μακετών, πλέον χρησιμοποιούν τα εξελιγμένα 3d προγράμματα με αποτέλεσμα να σχηματίζουν μια πληρέστερη άποψη της υπό κατασκευή οικοδομής ακόμα και από τα αρχικά της στάδια.

Διευκολύνει τον μελετητή να κατανοήσει και να βελτιώσει το έργο του, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα ελέγχου και οριστικοποίησης των χρωμάτων, των υλικών και της αισθητικής του έργου. Επιπροσθέτως δίνει την ευκαιρία στους μελλοντικούς αγοραστές να έχουν μία πλήρη άποψη για το αποτέλεσμα που πρέπει να περιμένουν από την ολοκλήρωση του υπό κατασκευή έργου. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι πως με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το κόστος από τις αλλαγές και τις διορθώσεις κατά την κατασκευή του έργου.

Ο μελετητής επιλέγει συγκεκριμένα επίπεδα προβολής ή σημεία παρατήρησης, στη συνέχεια διαμορφώνει τις οπτικές παραμέτρους για τη διαδικασία του φωτορεαλισμού. Το ψηφιακό μοντέλο απεικονίζεται με μεγάλη λεπτομέρεια ενώ το λογισμικό υπολογίζει μέσω της φωτορεαλιστικής απεικόνισης όλα τα οπτικά αποτελέσματα από τη χρήση των υλικών και του φωτισμού που ορίστηκαν. Με αυτόν τον τρόπο παράγονται φωτορεαλιστικά σχέδια και εικόνες στα οποία παρέχεται η δυνατότητα περαιτέρω επεξεργασίας στον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή.